SOLUTII PENTRU ATELIERE CLASICE

Stim cat de mult inseamna timpul pentru afacerea ta si din acest motiv suntem aici. Calculul geometriei unei scari, detaliile constructive, schitarea pentru prezentarea proiectului, calculul si insemnarea elementelor pentru productie, sunt sarcini consumatoare de timp, pentru care noi avem solutia.

Cum te putem ajuta sa iti cresti afacerea, oferindu-ti timpul necesar pentru a te ocupa de ceea ce sti sa faci cel mai bine?

1. Vanzare

Iti punem la dispozitie cea mai evoluata tehnologie in materie de proiectare a scarilor interioare. Vei putea prezenta clientului tau modelul 3D, pentru ca el sa te poata alege cu usurinta pentru realizarea proiectului sau.

2. Iti usuram munca depusa in faza de masurare

Pentru realizarea unui proiect de scara interioara, avem nevoie de cateva dimensiuni usor de masurat. Iti vom inmana un formular cu date usor de obtinut, iar tu nu vei mai fi nevoit sa schitezi treptele pe peretii laterali, sau sa faci alte calcule greoaie. 

3. Proiectare

Proiectarea scarilor urmarind normele de constructie in vigoare, este o actiune complexa, ce necesita calcule specializate. Certificati de Stair Builder and Manufacturing Asociasion USA si avand sute de ore de proiectare digitala in domeniul scarilor interioare, consultantii Dipproject iti vor oferi cea mai potrivita solutie pentru proiectul tau.

4. Productie

Iti oferim cea mai simpla metoda de lucru: sablonul. 

In 48 de ore de la stabilirea ultimelor detalii ale proiectului, primesti sabloanele cu toate detaliile de prelucrare, lipesti pe piesa de material si incepi prelucrarea. Sabloanele contin detalii de gaurire, frezare, taiere, chertare si multe altele.