Scarile interioare sunt structuri complexe ce necesita efort si atentie in toate fazele procesului. 

Prelucrarea lemnului ramane o arta si pentru a sprijini antreprenorii pasionati de aceasta arta oferim posibilitatea de a investi mai mult timp in procesul de productie

CINE?

Dipproject este cel mai nou brand al companiei RIVARO CONCEPT - ROMANIA.

Dupa ce timp de 6 ani am construit si promovat platforma online Dippanels.ro , dedicata productiei si comercializarii scarilor interioare si accesoriilor pentru acestea, ne-am indreptat eforturile in lansarea  celei mai bune solutii pentru profesionistii producatori de scari.

www.dipproject.ro

by

CE?

Consultanta, Proiectare si Asistenta

Oferim atelierelor dedicate produselor din lemn masiv, cele mai bune si documentate servicii de proiectare a scarilor interioare.

Suntem mereu informati despre ultimele tehnologii si implicati in cercetarea celor mai avansate metode de proiectare a scarilor din lemn.

DE CE?

Scarile interioare sunt structuri complexe, ce necesita efort si atentie in toate fazele procesului. Ne-am pregatit si am investit in ultimele tehnologii, pentru ca toate fazele acestui proces sa fie parcurse cu profesionalism.

"Prelucrarea lemnului ramane o arta si pentru a sprijini antreprenorii pasionati de aceasta arta, oferim posibilitatea de a-si investi timpul in procesul de productie, Dipproject preluand sarcinile de proiectare/design si adaptand solutiile noastre la posibilitatile atelierelor acestora."

Puchianu Alexandru

CEO Dipproject